FAQ

Generelle spørgsmål og svar:


Hvem bruger Det Bedste Brød til afsendelse af varer?
Vi bruger GLS til afsendelse af vores vare. Du kan enten vælge levering til din private adresse, til din erhvervsadresse eller til nærmeste pakkeshop.
 

Kan jeg hente varen på adressen i Vodskov?
Du kan godt afhente varen hos Det Bedste Brød, Tidselbakken 15, 9310 Vodskov. Vælg da Click & collect, når du bestiller varen. Du vil modtage en e-mail, når din varer er klar til afhentning. OBS: Der er bestemte tidsrum, du kan afhente varerne i, de vil fremgår af den mail, du modtager i forbindelse med bestilling. Har du en ordre, der er af særlig hastende karakter, skriv det da ved din bestilling, og vi vil bestræbe os på at imødekomme dit ønske. Vi kan dog ikke garentere noget, da det afhænger af travlhed mv. 
 

Leveringstid:
Vi pakker hver dag fra mandag til fredag. Bestiller du inden kl. 14.00 på en hverdag (fredag inden kl. 12.00) vil vi pakke din vare og aflevere til GLS den samme dag. Med GLS er din vare som udgangspunkt fremme 1-2 dage efter. Der pakkes og afsendes ikke varer på lørdage og søndage samt helligdage. Bestillinger indgivet på disse dage vil blive pakket og afsendt førstkommende hverdag.


Min vare er beskadiget ved ankomst:
Læs mere under handelsbetingelser.


Et godt tilbud:
Ønsker du at købe flere produkter, er du altid velkommen til at sende os en e-mail med forespørgsel på en pris. Et tilbud afhænger dog af produkt og mængde.


Der er en vare, jeg synes at Det Bedste Brød mangler:
Vi er altid interesserede i nye produkter. Kontakt os endelig, hvis der er noget, du lige står og mangler eller noget, som du ikke selv kan fremskaffe. Så ser vi på det.


Kan jeg returnere en vare, jeg har købt?
Ja, det kan du godt. Du kan returnere en vare til og med 14 dage efter modtagelsen/afhentningen af varen. Læs mere om betingelserne her under handelsbetingelser.

 

Info om brug og behandling af bagestål: 

Info om bagestål

 

Har du spørgsmål til et af vores produkter gå da til forsiden af kategorierne:
Special- og kvalitetsmel her Mel
Bageenzymer her Bageenzymer
Bagestål her Bagestål